Szolgáltatásaink

Ingyenes lakberendezési szaktanácsadás

A Kertvárosi Bútoráruház olyan komplex szolgáltatás-csomagot kínál vásárlói részére, melynek a helyszíni felmérés, a személyes lakberendezési szaktanácsadás és a teljes beüzemelés is részét képezi. A részletekről kérjük, érdeklődjön üzletünkben.

Házhozszállítás

A nálunk vásárolt bútorok többsége úgynevezett lapra-szerelt formában érkezik meg raktárunkba. Ennek köszönhetően a termékek szállítása saját gépjárművel is könnyedén megoldható. Bemutatótermi bútorok vásárlása esetén az egyes termékeket szakszerűen becsomagoljuk, így biztosítva azok biztonságos szállíthatóságát. Emellett azon vásárlóink igényeihez is alkalmazkodtunk, akik különböző okokból kifolyólag ránk bízzák a bútorok kiszállítását: kérésre az ország egész területén (vagy akár külföldre) kedvező áron, szakszerűen házhoz szállítjuk a megvásárolt termékeket.

A szállítási lehetőségekről és árakról üzletünkben, illetve telefonon érdeklődhet.

Összeszerelés

Az üzletünkben vásárolt bútorok összeszerelése rajzos útmutatóik alapján igen egyszerű. Ha mégis segítségre lenne szüksége, gyakorlott munkatársaink elvégzik Ön helyett a munkát. Akár a bútorok raktárunkban történő összeszerelését, akár a helyszíni szerelést választja, biztos lehet benne, hogy tapasztalt asztalosaink szakszerű munkával teremtenek maradandó értéket otthonában. A részletekről kérjük, érdeklődjön munkatársainknál.

Ingyenes parkolás

Üzletünk belső udvarában ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk vásárlóink számára. Így nem kell hosszasan parkolóhelyet keresnie, illetve a parkolásért fizetnie.