Cégtörténet

A megújult Kertvárosi Bútoráruház 2014. július 21-én nyitott meg azzal a céllal, hogy Nyíregyháza és a környékbeli települések stílusos otthonra vágyó lakosságát exkluzív, felső- és prémiumkategóriájú bútorokkal szolgálja ki.

Az üzlet kínálatának összeállításakor a stílus és a design egyaránt hangsúlyos szerepet kaptak; vásárlóink bemutatótermünkben a tömörfa bútorok és legnagyobb olasz bőr ülőgarnitúra gyártók termékei mellett különleges, egyedi kiegészítőkkel, dísztárgyakkal is találkozhatnak.

Üzletünkben a modern, a klasszikus, a minimál és az egzotikus stílus szerelmesei egyaránt megtalálhatják az elképzelésüknek megfelelő ülőgarnitúrát és korpuszbútort, emellett pedig az ezekhez illő egyedi, különleges kiegészítőkből (természetes elemek felhasználásával készült álló- és fali dekorlámpák, konzolasztalok, dísztárgyak) is kedvükre válogathatnak.

Kínálatunkban a legnagyobb nyugat-európai gyártók termékei kaptak helyet, melyek egyedülállóan széles szín- és méretválasztékban érhetőek el, legyen szó nappali-, étkező-, hálószoba-, vagy éppen irodabútorokról. Prémium kategóriájú ülőgarnitúráink szintén számtalan variációs lehetőséget rejtenek magukban, szövet és bőr bevonattal egyaránt rendelhetőek.

Látogasson el Ön is üzletünkbe, ahol tapasztalt csapatunk készséggel segít Önnek a megfelelő bútorok és kiegészítők kiválasztásában.